Compromís per Dénia denuncia que el Consell denegue el 82% de les ajudes a l’habitatge per a situacions d’especial vulnerabilitat. Segons va publicar el passat dia 12 de febrer el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana s’han concedit només 123 ajudes i se n’han denegat 551. Però el que destaca d’aquesta dada és que hi ha 80 ajudes que s’han denegat perquè, tot i que complien els requisits, s’ha esgotat la partida pressupostària.

El regidor de Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha volgut valorar la situació d’aquestes dades que afecten tot el País Valencià perquè a Dénia també hi ha famílies a les quals s’ha denegat l’ajuda. “El Consell ens ven aquesta convocatòria com a mostra de la seua sensibilitat social però ara hem pogut comprovar que no deixa de ser una acció propagandística més, ja que 80 beneficiaris s’han quedat exclosos per falta de fons i que s’han denegat el 82% de les ajudes”, ha explicat Crespo.

El grup parlamentari de Compromís a les Corts ja va denunciar la duresa dels requisits que es demanaven i ara es demostra que per això s’han deixat fora la major part dels sol•licitants. Compromís ha proposat una creació d’investigació sobre la gestió de les ajudes a l’habitatge del govern del Partit Popular.