Anar directament a les notícies
Dénia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Alex Urbanisme 22 Feb 2019
Com a veí de la carretera de les Marines del km.12, demane que el ajuntament es faja càrrec de les seues obligacions i insta le enlluernament públic, voreres per a persones, que es el mínim per a la seguretat de les persones. Ja esta be de pagar i no rebre res de prestacions, no teniu vergonya!!!
Vicent Pastor Tudela Participació 25 May 2015
Rafa. I tu que has guanyat el partit de compromís i tot, tu trobes que aquest any ficarán canal 9? t'ho pregunte perque fa 2 anys o a l'any la van van llevar.
Pablo P. Luengos Urbanisme 11 May 2015
Creo que es fundamental tener claro lo que somos y lo que queremos ser. Es decir: tenemos que definirnos. No se puede simultanear dos modelos de pueblo que son incompatibles. ¿Somos una población turística o somos una población industrial?. El crecimiento de las construcciones portuarias han hecho desaparecer la fachada marítima en pocos años. ¿Se quiere realmente eso? El tráfico de camiones (algunos con mercancías peligrosas) por Miguel Hernández han convertido esta calle en varios momentos del día en inhabitable. ¿Hay alguna población europea que tenga este nivel de ruido? ¿Se pretende que Denia sea una población turística así? ¿Qué solución se podría dar a largo plazo contando con un crecimiento (natural) del transporte?
Toni RibesMolt d'acord amb tu Pablo. Ací a Dénia passen els consistoris i no hi ha cap que acabe de definir que ha de ser la nostra ciutat; turística...industrial...comercial...? És curiós com fa 40 anys... Mostra més el 19 May 2015 a les 11:28
Daniel Benestar 26 Apr 2015
Bon dia, volia fer una segona proposta si se me permiteix, i es que pense que es tindria que demanar la formació d´una policia autonomica per a garantir la seguretat ciutadana no soles a Dénia si no tambe a la resta de la Comunitat. Gracies.
Daniel Benestar 26 Apr 2015
Bon dia, volia fer una segona proposta si se me permiteix, i es que pense que es tindria que demanar la formació d´una policia autonomica per a garantir la seguretat ciutadana no soles a Dénia si no tambe a tota la Comunitat Valenciana. Gracies.
AnònimDénia no necesita més que democracia, tonto el 11 Nov 2015 a les 11:44
Daniel Urbanisme 22 Apr 2015
Dénia es una ciutat bonica, pero l´hi fa falta infraestructures com l´Estació d´Autobusos que es una demanda ciutadana i el tren de Gandia.
Joan Arbona 8 Apr 2015
Hola, com a bon valencià pense que haurien ser temes vitals aquells que es relacionen amb la nostra identitat. M'agradaria que la dolçaina es promoguera amb l'intenció de no perdre un dels elements fundamentals de la nostra tradició i que poca poc va perdent força al nostre país. Per altra banda, també em preocupa la situació de la nostra llengua, ja que cada vegada veig més gent que no fa un ús adequat d'aquesta o simplement ni l'empra. Se que el canvi és posible a la nostra ciutat, edavant.
AnònimEstic d'acord. Per a potenciar la dolçaina podria ser generalitzar el seu ús en events, per això cal fer més festes, passacarrers, conmemoracions tradicionals del nostre país... Sobre la nostra... Mostra més el 3 Nov 2015 a les 09:42
txin Cultura 11 Mar 2015
Denía tiene muchas obras de arte repartidas por ahi.....dependencias municipales basicamente..... para cuando pensar en un museo de arte??? no queremos turismo de calidad....desstacionalizado.... Y hablando de cultura....la casa de Valerio de Palma sera un buen sitio para ubicar cultura y salas de exposiciones y dejar la Uned en solitario en la actual casa de cultura y quedaria sitio para ampliar la biblioteca y que deje de ser tercermundista.
Sergi Contrí 9 Feb 2015
Fer de Dénia una ciutat contra el maltractament animal, prohibint la instal·lació de circs en els que participen animals i també prohibint els bous a la mar ( cada any se n'ofega algun) o qualsevol tipus de correbou en el que es posa de manifest el maltratament animal. Algunes ciutats de l'estat espanyol ja no acullen ni circs ni realitzen correbous.
Ximo Ocupació 4 Feb 2015
A quien corresponda: Podría alguien decirme porque un trabajador que ha cotizado durante cuarenta años y se quiere jubilar y recibir su paga integra no puede porque le faltan cinco años para tener sesentaicinco y como una especie de sanción se le resta un sieteimedio por año que le faltan hasta alcanzar los sesentaicinco. No es una propuesta pero creo que es algo interesante.
Mostra més propostes
css.php