pacte-pspv-compromis-denia-4Les veïnes i veïns de Dénia varen encomanar el 24 de maig un canvi profund i radical en la manera d’entendre i fer política en el nostre municipi. L’11 de juny, Compromís va signar l’acord de governabilitat i regeneració democràtica de Dénia, un document conjunt que posa l’accent en fer d’aquest govern el govern de tots i totes, tan maltractat els darrers anys.

Les persones són i seran el centre de la presa de decisions. L’acció del nou govern està basat en principis de transparència, participació, eficàcia en la gestió i estalvi.

El pacte del Castell serà el full de ruta que guiarà aquests quatre anys als 21 regidors de Dénia, 7 del PSPV-PSOE i 4 de Compromís. Amb mesures de regeneració democràtica, accions i polítiques públiques comunes. Criteris per la recuperació i embelliment de la ciutat, reactivació del turisme, gestió econòmica, cultura i educació per a tots i totes, mesures en matèria esportiva, de joventut i per fer de Dénia una ciutat ambientalment sostenible.

Acord de governabilitat i regeneració democràtica de Dénia