Compromís per Dénia ha valorat este matí en roda de premsa la gestió de l’equip de govern de “nefasta i estancada”. El regidor Josep Crespo i Sebastià Garcia, secretari local, han analitzat punt per punts aquells temes que fa molts mesos que es troben estancats a Dénia sense l’actuació d’un equip de govern que “no treballa pels temes cabdals de la ciutat i mira de reüll allò que realment importa als ciutadans”, han afirmat.
Josep Crespo ha fet referència als pressupostos municipals per a dir que encara no s’ha donat cap tipus d’informació a l’oposició i ha lamentat que, com cada any, es presentaran tard i malament. Així, ha instat al regidor d’Hisenda, Vicente Chelet a convocar el Consell de Participació per tal que la ciutadania puga decidir d’alguna manera el que es fa en els seues diners.
El regidor s’ha queixat també de la nul·la informació que l’equip de govern pel que fa als projectes del Pla Confiança, ja que, després de presentar el llistat a Conselleria no s’ha fet cap informe econòmic i tampoc no s’ha convocat l’Agenda 21 Local per tal de fer partíceps els veïns. “No sabem res de res, i ens agradaria saber quan pagarà la Generalitat, si ho farà en diferents terminis, etc”, ha explicat Crespo.
El Pla General també ha estat un dels temes claus de la roda de premsa, ja que tant Crespo com Garcia s’han preguntat què passa amb els suggeriments que van fer els veïns i què s’ha fet de la promesa de l’edil d’Urbanisme Pepa Font de tindre’l acabat a finals d’any. “Creiem que aquests temes són importants per a la ciutat i l’equip de govern hauria de fer una millor gestió, com ara també de les obres del clavegueram Rotes-Montgó que també estan parades sense més explicacions”, ha dit Garcia.
Per últim, Compromís per Dénia ha valorat molt positivament la concentració per la línia de tren Dénia-Gandia del passat dissabte i ha lamentat l’absència de l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe. “Exigim l’alcaldessa que siga ella la que encapçale una nova manifestació pel tren, que lluite pel que seua ciutat necessite, que parle amb la resta d’alcaldes de la comarca per a treballar conjuntament, però la seua obligació és lluitar perquè aquesta històrica reivindicació tinga per fi, un final feliç”, ha afirmat el regidor.