Després de la polèmica destapada pel Bloc-Compromís sobre l’adjudicació de la senaylització de les platges, i les posteriors declaracions de la regidora Pepa Font intentant desmentir aquestes acusacions. Des del Bloc-Compromís han tornat a la carrega per respondre a la regidora de Turisme. Crespo, portaveu dels valencianistes a l’Ajuntament de Dénia, ha declarat que les explicacions de Font acaben de donant-li la raó, ja que segons les declaracions de la regidora, l’empresa tenia pendent donar d’alta una embarcació per realitzar els treballs, per tant “l’Ajuntament va adjudicar els treballs a una empresa que no complia els requisit que imposa Capitania Marítima, i a més, l’empresa en qüestió ha estat efectuant els treballs sense tindre l’embarcació en regla”, ha explicat Crespo. El regidor, també ha explicat que durant esta setmana es quan s’han acabat de donar les llicències pertinents, i que l’empresa ha tingut que subcontractar els serveis d’una embarcació que complira els requisits per acabar la senyalització. Crespo ha afirmat que “la senyora Font amb les seues declaracions ens ha acabat donant la raó a nosaltres, encara que haja estat intentat desviar el tema”.

Per altra banda, Crespo està satisfet de la faena que han fet, ja que gràcies a les seues pressions l’Ajuntament està intentant solventar les deficiències de l’abalissament. I es que, està setmana, l’Ajuntament ha estat reunint-se de manera urgent amb amb Capitania Marítima per intentar arreglar aquesta situació. Una situació que segons Crespo mai es tindria que haver donat, si les coses s’hagueren fet bé des d’un principi.

A les declaracions de Pepa Font al·legant que este tema destapat pel Bloc es tractava d’una “estratègia política obscura”, el regidor del Bloc li ha respost que, “l’únic obscur que hi ha en este tema és la divisió del servei en dos contractes per evitar fer un concurs públic, i haver-los adjudicat els dos a la mateixa empresa”.

Crespo també ha respost a la crítica de Font sobre el “flaco favor” que havien fet a la ciutat, traent este tema en plena campanya turística. Amb una contestació contundent, Crespo, ha assegurat que els únics que fan un “flaco favor” a la ciutat de Dénia, ha sigut la pròpia regidora de Turisme, per incomplir la normativa a l’adjudicar els treballs a una empresa que no tenia llicència per efectuar eixes obres, posant en risc la mala execució de la mateixa, i per tant la seguretat dels banyistes i usuaris de la platja.
Crespo ha aprofitat, per recordar l’equip de govern encara no ha adjudicat el servei de neteja de platges, estant ja a finals de juny, i que els xiringuitos encara estiguen pendent de rebre unes peces, donat una imatge deplorable de les instal·lacions. També a recordat que els permisos de Sky-surf s’han donat ara, quan ja porta practicant-se este esport des de fa temps.

Este son els conjunt de coses que donen una mala imatge al turisme i no beneficien per a res a la nostra ciutat”, ha conclòs Crespo.