El portaveu del grup municipal del Bloc-Compromís a l’ajuntament de Dénia, Josep Crespo, s’ha fet ressò de la denuncia que li han posat a l’ajuntament de la localitat per incomplir la normativa en el abalisament de les platges de Dénia, i que serveis entre altres coses per delimitar la zona de bany de altres activitats, com la dels patins, embarcacions o senyalització de la zona de busseig.

Crespo ha explicat que l’empresa a la que se li va encomanar els serveis no disposa dels requisits pertinents per realitzar tal tasca. Entre altres coses l’empresa no disposa de bussos, ni d’embarcacions registrades en l’Administració Marítima per dur a terme treballs subaquàtics. A més no existeix cap informe previ de la Capitania Marítima, que és necessari obtindre previ a la realització dels treballs marítims.

El regidor del Bloc-Compromís també a criticat durament la falta de transparència en el procés d’adjudicació del contracte, per la falta d’informació pública, i “perquè s’ha segmentat la platja per tal de fer diversos contractes menors per evitar haver de fer un concurs públic al que se presentaren diverses empreses, i així poder adjudicar-ho a dit”. Crespo també ha lamentat que l’empresa no haja complit i que falten 2 Km de platja per senyalitzar al final de les Marines.

Des del Bloc-Compromís li han exigixit a l’equip de govern que explique per què han actuat fora de la llei contractant una empresa no acreditada per eixa faena i com solventaran esta irregularitat, Per últim, també han lamentat que es puga estar posant en perill als banyistes i usuaris de la platja, i que la imatge turística es puga vore afectada per estes actuacions.