Qui som?

IMG_8589

Vicent Català 
Portaveu de Compromís per Dénia

Dénia 1958.  Treballador de banca i director de l’oficina durant els últims 20 anys de la meua vida laboral. M’he encarregat de la prefectura de campanya electoral de Compromís per Dénia 2015. Assumisc el meu càrrec amb moltes ganes de continuar treballar pel meu partit i pel meu poble.

Sebastià Garcia
Vocal 

Dénia, 1944. Des de jove he estat en política. En aquells anys en la clandestinitat i després en la Unitat del Poble Valencià i el Bloc. He tingut l’honor de ser alcalde de Dénia des de 1991 fins a 1995 i més tard de 1997 fins a 1999.

Ara, després de més de quaranta anys dedicat a l’ensenyament, estic jubilat, però continue treballant com a Secretari Local de Compromís, un projecte que m’il·lusiona tant com el primer dia.

Pere Escortell
Secretari de Polítiques Sectorials

Dénia 1962. Tinc un xicotet restaurant a les Marines des de fa 30 anys. Em fa molt de goig la política, però no com a forma de vida, sinó com a vehicle de canvi.

Sóc un enamorat de la meua terra, dels seus usos i costums, de les festes i de la cuina. Afronte aquesta nova etapa amb il·lusió, per fer viure millor als meus veïns en la mesura que puga, i faré el que estiga al meu abast perquè isquem junts d’aquesta maleïda crisi.

IMG_8583

Dolors Alexandre 
Secretària d’Administració 

Naisc a Alacant al 1955. Sóc mare de dos fills i mestra d’EGB des de l’any 1976 per la universitat de Barcelona. Em trasllade a Dénia al 1990. De fa temps tinc una especial preocupació per la defensa de la nostra identitat.

Dedicada sempre al magisteri,  a partir de 1999 cree la meua pròpia empresa  de formació que actualment dirigisc.

Dénia m’ha acollit i en ella trobe la satisfacció de compartir una oferta cultural i humana  que omplena el meu temps d’oci.

Vicent Crespo
Vocal 

Dénia, 1950. Tècnic en construcció, gestor intermediari en promocions i petit empresari del ram.

Sempre ho he donat tot treballant per la meua ciutat, en l’àmbit esportiu, la cultura i les festes. Ha estat una gran satisfacció. El meu compromís és treballar, engrandir i gaudir de Dénia i dels seus ciutadans. Viu i deixa viure: és la meua filosofia.

IMG_8577

Tico Romany 
Secretari de Joventut 

Dénia, 1982.

Farmacèutic especialista en gestió de la indústria farmacèutica, empreses de la salut i atenció farmacèutica. Sóc també Òptic Optometrista. Vinculat a diverses associacions festives de Dénia i a l’equip d’organització de les mateixes. Afeccionat del windsurf i altres esports. Estic molt il·lusionat per encarregar-me de la militància jove de Compromís per Dénia.

IMG_8591

Toni Cuartero 
Secretari de Finances 

 

1953.
Des de ben jove he estat involucrat en Política, sent regidor des dels anys 80, en festes i joventut. Amb el BLOC vaig ser regidor de Personal i Informàtica, en 2003. Vaig modernitzar la planta d’atenció al públic i la remodelació dels departaments. Molt orgullós d’haver sigut dues vegades Secretari Local del BLOC.  Sempre dins del partit i actiu políticament, formant part de quasi totes les llistes (2015, 2011, 2007, 2003…)

Regente una Administració de loteria. Sóc aficionat de l’esport en general i he sigut futbolista en Dénia.