Amb una tendència favorable a la dreta en tot el territori valencià, també a Dénia, Compromís hem mantingut el número de regidors i hem incrementat el número de vots. Després del 28M, el mapa polític ens deixa veure que la ciutadania prefereix governs de coalició i que Compromís és decisiu per a formar un govern estable.

I en eixe sentit, Compromís hem respost dialogant amb totes les forces que ens ho han sol·licitat: perquè som la força del diàleg,  perquè així ens vam comprometre en campanya i per responsabilitat cap al poble.

Després de les reunions mantingudes i amb el beneplàcit de la nostra militància, hem decidit dialogar amb el PSPV per acordar el futur de Dénia de manera compartida i convertir-la en capital valenciana de les polítiques progressistes.

Sabem d’on venim, on estem i on volem anar, i la realitat present és que som necessaris. I per això hem negociat un acord que considerem just i necessari per a poder gestionar i visibilitzar amb més pes i valentia les nostres polítiques.

Els números són els que són però Compromís tindrem un paper actiu en les decisions i polítiques del govern, no som el complement de ningú. Nosaltres oferim una vegada més responsabilitat, estabilitat i treball conjunt. Però també requerim el mateix reconeixement i condicions de treball per a poder executar les nostres polítiques programàtiques, que farem sempre des del diàleg i el respecte a tota la ciutadania.

La Generalitat sense el Botànic, malauradament, ens deixarà amb l’absència de moltíssimes polítiques de riquesa democràtica, moral i en projectes tangibles per millorar la vida de les persones. No comptem amb el mateix vent a favor, però nosaltres ens comprometen a treballar de valent, amb responsabilitat i valentia, mirant cap a un futur millor per a la nostra societat. I ho farem des d’este “territori Botànic” que tindrem a la Marina, un espai de reconstrucció front a l’onada reaccionària.