Volem manifestar el nostre sentir després de la nit electoral.

Des de Compromís hem treballat estos quatre anys sent una oposició constructiva i treballadora, tenint les coses prou difícils des de l’oposició. Sempre podíem haver fet més, però estem satisfets de la nostra feina institucional i política, així com orgullosos d’una campanya feta des de la humilitat, la reivindicació del diàleg i la proposició amb seny. Honestament, ens haguera agradat un millor resultat final del mapa polític local i el de la Generalitat, però acceptem la voluntat exercida pel poble democràticament.

Tot i esperar un millor resultat, Compromís hem de ser positius. En primer lloc, i en el context d’una tendència general favorable a la dreta, a Dénia hem mantingut els nostres 3 regidors i hem sigut l’única força progressista que no ha perdut vots i que ha crescut respecte a 2019. Hem passat de 2064 a 2430 vots.

En segon lloc, el resultat ha deixat veure que Dénia no vol majories absolutes. Dénia ha triat majoritàriament progressisme, però haurà de ser de la mà del diàleg, de la mà de Compromís. Volíem ser decisius i ho hem aconseguit. No oblidem d’on venim i on volem anar: Compromís no és ni serà el complement de ningú.

Per tot això, agrair de tot cor eixos 2.430 somriures que han depositat la confiança en nosaltres, que han cregut en el nostre projecte polític, en el nostre equip i en la necessitat d’un govern amb Compromís. Seguirem treballant, passe el que passe, fent política útil, i en defensa dels drets i la justícia social, el valencianisme, el progressisme i, en definitiva, per tot el que importa.