Durant l’última setmana fins a les eleccions municipals i autonòmiques del 28M, Compromís per Dénia estarà recorrent barris i zones de Dénia amb bicicleta, visibilitzant i donant a conéixer el seu projecte polític amb les Ciclorutes del diàleg.  “Dénia és molt més que el casc urbà, per això volem arribar a més barris i més zones, però d’una forma sostenible i saludable, en coherència amb els valors i les propostes que portem en el nostre programa” ha explicat l’alcaldable Rafa Carrió. I en aquest cas, és en bicicleta.

Durant els pròxims dies estaran desplaçant-se per zones més enllà del centre, combinant esta acció amb la campanya a peu pels barris de Dénia i amb les taules informatives fixes ja anunciades. Des del col·lectiu s’aniran compartint les ciclo-rutes en les xarxes socials del col·lectiu (@compromisdenia), i estes rutes comptaran amb les parades en zones concretes per a parlar i escoltar a la gent. Durant la jornada del dissabte estaran per la zona de les Marines.

L’aposta per la bicicleta és un apartat destacat dins de la Dénia que volem, en la qual els valencianistes es proposen propiciar l’ús d’este vehicle sostenible “per a caminar (o pedalejar en aquest cas) cap a una Dénia més viva, verda i sostenible”. I per això proposen executar una xarxa realment eficient i segura de carrils bicicleta connectada amb aparcaments públics i estacions de transport públic, ampliar ciclo-rutes per indrets naturals i altres llocs de la Marina, pacificar el trànsit de cotxes en tots els carrils residencials o crear una línia municipal d’ajudes adreçades a la compra de bicicletes i kits elèctrics, entre altres.