Compromís per Dénia lamenta que l’Ajuntament de Dénia haja perdut les subvencions de dos anys consecutius que atorga la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per a l’execució d’obres en matèria de proveïment d’aigua, sanejament i defensa contra inundacions. Esta línia d’ajudes està pressupostada amb un total de 2 milions d’euros, i cada municipi pot rebre uns 60.000 euros.

Des del col·lectiu consideren que “estes subvencions podrien haver ajudat al veïnat del Montgó, per exemple, a sufragar la connexió al clavegueram que està suposant-los una important despesa”. Per tant, “no estem per a deixar passar subvencions, ja siga per desconeixement o siga perquè es consideren xicotetes quanties”. I és que aquestes van ser algunes de les raons que es van contestar ahir al plenari a la pregunta de Rafa Carrió, portaveu municipal, de per què no s’havia fet la convocatòria d’ajuda.

Compromís prega a l’equip de govern a què prenguen més atenció a les subvencions ja que “hi ha xicotetes coses que no donen per a fer-se la foto i vendre a les portes de la campanya electoral, però que ajuden a millorar el dia a dia de les persones, en aquest cas els residents del Montgó”.