Compromís per Dénia celebra el pròxim dilluns, 20 de febrer, l’acte oficial de presentació de candidatura i llista a la Casa de la Cultura, a les 20 hores. Però abans d’aquest acte obert, el candidat a l’alcaldia Rafa Carrió volia comptar amb el suport del partit a la seua proposta. L’assemblea de Compromís, anit reunida, va aprovar per unanimitat la llista de persones que acompanyaran a Carrió en les eleccions municipals de maig 2023.

Segons va especificar l’alcaldable, “hem apostat per fer una llista renovadora, donant l’oportunitat a cares noves amb molta voluntat de treball però comptant també amb persones de sempre”. Així doncs la defineix com “una llista de futur que combina experiència, il·lusió i sobretot valentia”.

Durant el repàs de la biografia de cadascú d’ells, Carrió va destacar que “són persones, que a banda de la seua formació, feina o habilitats específiques, tenen valors i valor”. I és que “el temps és un dels nostres béns més preuats, i requereix valentia invertir-lo en treballar al servei de la societat, donant un pas avant en política activa”.

En referència a l’actual regidora i número 2 de Compromís, Eva Ronda, el portaveu va assenyalar que “no continua en la llista per motius professionals i personals”, però que “continua al nostre costat donant-nos tot el seu suport, saber i experiència”.

Carrió va donar les gràcies a tots i totes els que han s’han sumat al projecte amb el qual espera millorar els resultats anteriors: “Eixim a guanyar perquè Dénia guanye”.

Joan Baldoví, candidat a la presidència de la Generalitat, Aitana Mas, actual vicepresidenta del Consell i consellera de Polítiques Inclusives, i Gerard Fullana, diputat provincial, estaran acompanyant a la llista i al candidat en la presentació el pròxim dilluns, on s’exposarà públicament les línies principals de la candidatura.

LLISTA COMPROMÍS PER DÉNIA 2023

  1. Rafa Carrió
  2. Maria José García
  3. Valen Alcalà
  4. Safir Malonda
  5. Vicent Crespo
  6. Rosa Ferrer
  7. Sergi Alemany
  8. Maria Romany
  9. Agustí Espí
  10. Malena Cremades
  11. Pau Nofuentes
  12. Mónica Garcia
  13. Toni Cuartero
  14. Rut García
  15. Blai Pascual
  16. Maissa Palú
  17. Tico Romany
  18. Luisa Enríquez
  19. Paco Blanquer
  20. Idalina Aramburu
  21. Antanas Raugala

Suplent 1: Sebastià Garcia

Suplent 2: Miquel Pastor