Maria José Garcia, del col·lectiu de Dénia, candidata en la llista al Congrés per Alacant

Maria José Garcia (Pedreguer 1976) del col·lectiu de Compromís per Dénia, forma part de la llista del BLOC a les eleccions generals per la circumscripció d’Alacant. Així s’ha conegut este cap de setmana, després de superar amb nota la primera fase de les primàries del BLOC al Congrés (la recollida d’avals). L’inscripció al cens finalitza avui, 4 de març, a les 22 hores.

El següent objectiu serà la fase de votacions online, del 6 al 8 de març a www.primaries.compromis.net/bloc, i la votació presencial, el 9 de març.

Maria José viu i treballa a Dénia des de fa 15 anys. És Diplomada en Graduat Social per la Universitat de València. Actualment treballa en l’Administració de Finques, tasca que combina des de l’any 2016 amb la natura, com a co-fundadora d’una empresa d’Educació Ambiental que treballa per preservar les aus i els paratges naturals del nostre territorio. Està vinculada a associacions festives a Dénia, i a l’agrupació de Compromís des de fa uns anys. Es considera una dona valenta, feminista i treballadora, i està preparada per a ser la veu de la Marina Alta i de tots els valencians i valencianes en el Congrés dels Diputats.

 

Arxivat en: Comarcal, Moviments Socials, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *