Rafa Carrió presentarà la seua candidatura oficial al Castell en un acte amb Fran Ferri i Àgueda Micó

Rafa Carrió celebrarà la seua presentació oficial com a candidat a l’Alcaldia per Compromís el pròxim dijous 7 de març, en la Sala del Castell, a les 20 hores. Carrió estarà acompanyat per figures destacades de l’agrupació, com ara són Fran Ferri, portaveu del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, així com síndic de la formació; i d’Àgueda Micó, coportaveu de Compromís.

El lloc per a la presentació ha estat escollit per tractar-se d’un espai emblemàtic i simbòlic per a l’agrupació “ja que al Castell és on es va segellar l’Acord, inici del canvi que arribava”, ha dit Vicent Català, secretari local, fent al·lusió al lema d’aleshores “#elcanviquearriba”. En paraules de Català “ara el canvi ha de continuar, amb Rafa Carrió al capdavant”.

El candidat, que es l’actual vicealcalde i regidor de Cultura, Educació i Normalització Lingüística en l’Ajuntament de Dénia, ha explicat que “es tracta d’un acte obert, on es compartiran les idees del projecte amb el qual volem continuar fent de Dénia una ciutat amable, sostenible, pròspera i per a les persones”.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *