La Regidoria d’Esports, encapçalada per Marian Tamarit, ha organitzat, amb la col·laboració del Club Tai Chi i QFitness, la setena edició del programa d’activitats esportives gratuïtes Esports en la platja, per als mesos de juliol i agost. El programa es desenvoluparà en les platges de la Marineta Cassiana i Punta Raset entre l’1 de juliol i el 31 d’agost, de dilluns a divendres, excepte els festius locals (13 i 16 d’agost).

En la platja de la Marineta Cassiana, tots els matins a les 8 hores, hi haurà sessió de tai-txi. A les 8.30 hores i a les 9.15 hores, monitors de QFitness impartiran classes de zumba, manteniment, fitness i pilates. A les vesprades, hi haurà una classe a les 20 hores, que depenent del dia serà fitness, tai-txi o wushu i defensa personal, esta última impartida pel camió del món Miguel Signes.

En Punta del Raset, les activitats del matí començaran a les 8.30 i hi ahurà una altra sessió a les 9.15 hores. A les vesprades la classe serà a les 20 hores. En esta platja els usuaris podran realitzar fitness, manteniment i pilates amb una monitora del poliesportiu municipal a més de tai-txi.

L’activitat està pensada per a persones adultes i no es necessita realitzar una inscripció prèvia, tan sols acudir proveït d’aigua i tovallola. El programa Esport en la platja 2016 va acollir vora els 15.000 participants l’any passat.