La Regidoria de Cultura i el Grup Nodrissa Educació i Salut Familiar han engegat “Sessió Teta” una sessió de cinema dirigida especialment a mares lactants, per tal de compatibilitzar la cura del seu bebé amb el gaudi de veure una pel·lícula en pantalla gran. Rafa Carrió i la presidenta del Grup Nodrissa, Laura Pacheco, han presentat els detalls de la iniciativa que també compta amb la col·laboració del Cineclub Pessic.

Laura Pacheco ha explicat que la idea va sorgir del grup de mares que participa en el taller setmanal de lactància organitzat per Nodrissa, un taller que enguany celebra el desé aniversari i que en l’actualitat desenvolupa en el Centre de Salut de Dénia. El regidor de Cultura, per la seua banda, ha apuntat que es tracta d’una activitat nova que vol fer extensiva a la població de la comarca perquè hi participe “podent convertir-se en un punt de trobada, de quedada i intercanvi per a les mares que estan criant als seus fills, mentre realitzen una activitat cultural”.

La primera sessió tindrà lloc el diumenge 8 de maig, a les 18 hores, en el teatre auditori del Centre Social. Per a l’estrena, amb un preu de 3 euros, s’ha triat la comèdia dramàtica Grandma, dirigida per Paul Weitz. Les sessions es condicionaran a les necessitats i benestar dels més xicotets, adaptant el so i la il·lum9inació perquè no els resulten molests. A més a més, no s’emetran pel·lícules violentes o estridents i durant la projecció les mares tenen llibertat per alçar-se, passejar i entrar i eixir de la sala si ho necessiten.

De moment, sols està programada aquesta sessió pilot a l’espera de veure l’acolliment que rep la iniciativa, tot i que la intenció de la regidoria és donar-li continuïtat i reprendre les sessions a partir del mes d’octubre