Ahir diumenge va tindre lloc la plantació d’arbres de la nova zona verda a la carretera de les Marines, organitzada per la regidoria de Medi Ambient dins del programa d’Excursions en Família. Al voltant d’un centenar de persones, principalment grups de famílies amb els seus xiquets i xiquetes es concentraren a la parcel·la municipal enfront de la gasolinera Moscardó, on també va estar el regidor de Medi Ambient, Josep Crespo, l’alcalde Vicent Grimalt, el president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó, Joan Sala, membres d’ACIF Marina Alta, Creu Roja Dénia i AMADEM.

aarbre

A partir de les 11 hores es van realitzar 16 plantacions de diferents espècies mediterrànies: exemplars de garrofer, magraner, olivera, xiprer, carrasca i lledoner.  Els participants cavaren els forats, plantaren i regaren posteriorment. Ara, correspon als serveis de jardineria de l’Ajuntament de Dénia finalitzar l’adequament de la parcel·la.

Tal com va destacar Crespo, “Dénia compta ara amb una nova zona verda recreativa per al gaudi de veïns i veïnes”.  No obstant això, el regidor ha hagut  de lamentar aquest matí que després de l’esforç realitzat ahir pels participants, han desaparegut tres oliveres durant la nit.

12743905_10205721478098211_717987229180689237_n