Ahir es va presentar en roda de premsa la programació de Mig Any de Moros i Cristians. La regidora de Festes, Eva Ronda, va anunciar l’augment de 3.000 euros en el conveni anual amb la FEMMICC, donat que és una festa “que ha crescut molt estos últims anys i cal donar-li el suport institucional que es mereix”. Cal destacar que enguany ha augmentat el nombre de festers, amb un record històric de 500 persones apuntades. El pressupost dels darrers anys havia estat congelat en 26.800 euros.

La regidora ha mostrat el seu suport a la festa i el compromís de signar el conveni en les pròximes setmanes. Ha destacat, a més, la bona comunicació amb la directiva de la FEMMICC “gràcies a la qual s’aconsegueixen objectius importants i amb la col·laboració conjunta donarem a aquesta festa la importància i el lluïment que li pertoca”. Per la seua part, Miguel Ángel Fullana, president de l’associació, va agrair el treball i el recolzament que ha trobat en la regidoria i el personal municipal, així com als primer tro de les filaes de Dénia.

IMG_8185

Els actes de Mig Any de Moros i Cristians començaran el dissabte, 20 de febrer a les 20.30 amb l’entradeta festera des de la Creu Roja i la recepció mora (Walies) i cristiana (Cavallers Me’n Fot) a Llunàtics. El dilluns 22 de febrer, a les 19.30 s’inaugurarà l’exposició de dibuixos a la Casa Municipal de Cultura i el dimecres 24, es realitzarà l’acte de presentació dels càrrecs al Centre Social, així com es farà entrega dels premis del concurs de dibuixos. La festa de gala serà el divendres, 26, a les 21 hores als salons El Poblet. El Mig Any finalitzarà el dissabte, 27 amb l’entradeta final pels carrers del centre de Dénia.

IMG_8186