La regidoria de Medi Ambient, a través del seu Servei Ambiental Marí, està duent a terme xerrades sobre l’ecosistema marí, la biodiversitat i el fons marí als col·legis de Dénia, dins del cicle “La Mar de Dénia”. Dirigides als alumnes de 6º curs de primària, tenen com a finalitat la divulgació i conscienciació dels valors ambientals de les aigües  de la reserva marina.


Carmelitas 5 (2)

Durant les xerrades, els escolars coneixen què és una reserva marina, el seu fons marins, la biodiversitat que alberga i els beneficis que ofereix la conservació d’una àrea marina protegida. A més a més, se’ls explica per què Dénia és un punt geogràfic estratègic per a l’observació d’aus marines i cetacis i com albirar i diferenciar, des de costa, algunes espècies que tenim durant tot l’any o per temporades. Per últim, se’ls consciencia de la importància de protegir el mar de la contaminació marina, així com les actuacions en cas de trobar en la platja un cetaci o tortuga varada.

C. Sant Pere

El regidor de Medi Ambient, Josep Crespo, en la seua aposta per acostar la mar als escolars, té previst que els membres del Servei Ambiental Marí i de Pesca impartisquen diferents xerrades, projeccions i activitats dirigides als cursos de primària i secundària, com és el cas de “La pesca a Dénia- Tradició i Cultura” o les visites guiades al barri de pescadors i al moll pesquer.

Explicació pescador (1)