ESTIMADA COMPANYA PAULA

Fa pocs dies que faltes i ja manca molt la teua presència en el Partit. Sempre has demostrat ser una lluitadora, una dona obstinada, íntegra i molt compromesa amb les causes socials i polítiques. Familiar, dins i fora de casa. Has demostrat ser una d’eixes persones inconformistes amb les situacions injustes de la vida. Sempre compromesa, sempre amb ganes d’organitzar i millorar les coses. Vas ser Vicepresidenta de l’AMPA del Col·legi Públic Les Vessanes durant molts anys, també encarregada del menjador, en l’Associació de Veïns de Baix la Mar, i col·laboradora en el menjador social de l’Església Evangèlica. Durant el temps que vas treballar en el PÒSIT, sempre ajudaves a tothom fora de la faena: solucionant temes personals, socials, administratius… en resum, eixe tipus de detalls que es guarden en la memòria de molts. Has estat en totes les manifestacions, en tots eixos moviments que defensen els drets humans, la justícia i la pau.

mani educacio

 

Involucrada i treballant de valent pel poble sahrauí des de principis dels 90, vas recórrer els ajuntaments de la comarca amb l’objectiu d’aconseguir aportacions per als xiquets sahrauís de les campanyes “Vacances en pau”. Per descomptat, vas prestar la teua ajuda i, en dues ocasions, viatjares als campaments de refugiats dels afores de Tinduf (Argèlia), subministrant aliments, medicaments, material i, sobretot, afecte. Vas ser molt activa en l’Associació fins que passà a Pedreguer com a seu. I amb tot allò arribà el teu Bachir, al que vas rebre i acollir en ta casa.

I què dir de la teua tasca en el Partit… Consellera Nacional del Bloc, membre de l’Executiva local com a coportaveu, número 2 en la llista de 2011 i peça fonamental en les sectorials de Benestar Social, Dona i LGTB. Sempre en totes les reunions, sempre en tots els esdeveniments, sempre col·laborant.

partdelallista

 

Gràcies Paula, pel teu treball constant, seriós i continuat en el BLOC-Compromís, defensant la justícia social, la llengua, la identitat i la cultura del País Valencià. Gràcies Paula, pel teu gran esforç, generositat i valentia. Continuarem nosaltres amb la tasca que vam dur endavant junts, i continuarem construint el país amb el qual sempre vas somniar. Gràcies companya, per encarnar tan bé allò de: “Endavant, i amb valentia”.

paula

 

“Bon viatge per als guerrers si al seu poble són fidels, el velam del seu vaixell afavoreixi el Déu dels vents, i malgrat llur vell combat l’amor ompli el seu cos generós, trobin els camins dels vells anhels, plens de ventures, plens de coneixences”. (Ítaca, Lluis Llach)

BLOC-Compromís per Dénia