Hui parlem amb Vicent Crespo, que ocupa el lloc número 5 de la candidatura de Compromís per Dénia. Tècnic en construcció, ha estat gerent durant 40 anys d’una xicoteta constructora a Dénia. Ja jubilat, presideix el Clup de Pilota Valenciana de Dénia, la rondalla Vent, Pols i Pua i de l’Associació Ermita de Sant Joan. Hui ens parla de la seua vida política.

Què et motiva a anar entre els cinc primers de la candidatura de Compromís per Dénia?
El que més em motiva és la confiança que Rafa i Josep han demostrat comptant en mi per a aquesta aventura, així que conscient d’això, treballaré al màxim, els ho dec a ells.

Veus a Rafa Carrió com a alcalde? Què aportarà a la ciutat de Dénia?
Per suposat que el veig com a alcalde de Dénia. Confie en ell totalment i sé que retornarà a la ciutadania la confiança en la classe política. Ell és garantía de futur i estic convençut que lluitarà per tot allò que millore la qualitat de vida de la ciutadania.

Digues tres coses que Dénia necessita i que no té actualment?
Dénia necessita una millora urgent de la sanitat, que incloga un segon centre de salut. La ciutat hauria d’estar oberta al port i per suposat tindre clar que el nostre medi ambient s’ha d’explotar turísticament, s’ha de lluitar per conservar el nostre patrimoni mediambiental i fer que siga un atractiu turístic més. Evidentment, farem tot el possible per millorar la connexió ferroviària amb València i Alacant.

T’agradaria ser regidor de…
M’agradaria ser regidor de serveis i poder demostrar a tot el poble que Dénia pot tindre una millor imatge, solucionar els problemes dels parcs, de les carreteres, etc. Per davant de tot hem de deixar una Dénia bonica, i no plena de brutícia com està ara.

Per què creus que Dénia tornarà a somriure amb Compromís?
Perquè el nostre equip treballarà per tot allò que Dénia es mereix i sense cap interés personal. El nostre compromís és treballar per a les persones i sobretot, amb total transparència.