Compromís per Dénia ha criticat en diversos ocasions el model de gestió del port de Dénia i és per això que continua mantenint la idea de que caldria canviar-lo, entre altres coses perquè aquest no porta cap benefici a la ciutat de Dénia, ja que és la Generalitat Valenciana l’única beneficiària.

Per aquest motiu, Compromís per Dénia considera que durant els anys de govern del PP i de CU no s’ha fet res per canviar aquesta situació.

Rafa Carrió assegura que cal pactar amb el Consell l’obtenció d’un percentatge dels beneficis que deixa el Port de Dénia a la Generalitat. “Ja està bé de fer bones cares al govern de Fabra, cal exigir alguna cosa. Dénia no està en un bon moment econòmic i aquest cànon li vindria molt be”, ha plantejat.

Compromís proposa negociar amb la Generalitat una transferència de les competències d’una zona del Port per tal que Denia obtinga beneficis directes de l’explotació de la zona portuària que actualment es competència de la Conselleria d’Infraestructures.

“La permissibilitat del PP local amb el govern valencià és imperdonable, ja que està clar que per a Denia aquest model de gestió no té cap avantatge”, ha criticat Carrió.