(article publicat al Canfali Marina Alta, el passat 7/03/2015)

Des de que va començar la legislatura amb el pacte de govern PP i CU, el departament d’urbanisme s’ha convertit en un pou sense fons per a Dénia. Primer els malabarismes de Pepa Font van fer que aquest departament fora un dels més costosos per a les arques municipals amb un resultat totalment negatiu per a la ciutat, ja que el Pla General s’ha quedat en un no-res. Però és que, una vegada el PP ha fet fora del govern els seus socis, Vicent Chelet està fent més del mateix per a “solucionar” el que realment és una herència d’ells mateixos, no ens enganyem.

En definitiva els damnificats d’aquest enrenou continuen sent els veïns i veïnes de Dénia. A pagar-ho els únics que només volen solucions a l’urbanisme de la ciutat i que fa quatre anys van confiar en què l’equip de govern trauria endavant un Pla General més que necessari per a un poble com Dénia.

Però realment no són quatre anys sinó que en són 7. Tots eixos anys han necessitat per a demostrar-nos la seua incapacitat de governar, de traure endavant el Pla General i per generar un caos en el departament d’urbanisme que ens ha costat moltíssims diners, primer amb l’equip redactor de Pepa Font i ara amb els nous fitxatges de Chelet.

Durant tots aquestos anys, des de Compromís hem estat preguntant per les solucions urbanístiques de Dénia, se suposava que s’havien invertit molts esforços i molts diners per donar-li via verda a un pla general que aquesta ciutat ve demanant des de fa tantíssims anys. Les respostes que se’ns han donat sempre han estat en la mateixa línia: estem treballant en això, ens falten informes de medi ambient, ens falta una signatura de València, etc.

Mentides i més mentides. Han estat set anys enganyant-nos. Realment mai han volgut solucionar res de cara als ciutadans, amb l’única cosa que han pensat és en els interessos electorals i els del propi partit.

Tot ha estat una farsa, amics i amigues. PP i CU han jugat amb la ciutadania i aquest és el resultat: milers d’euros de les arques municipals que s’han gastat per a vendre’ns fum i no trobar cap solució a res.

Tant el PP com el CU ens han demostrat que només treballen pel seu interés particular i és per això que és hora dels canvis, de governar pensant en els ciutadans i de tornar a somriure sense por a que els governants amb qui hem confiat treballen d’esquena als ciutadans.

Amb Compromís anirem de cara, això ho tenim clar.

JOSEP CRESPO I FERRER. PORTAVEU DE COMPROMÍS PER DÉNIA