L’assemblea de Compromís per Dénia ha triat per unanimitat el seu candidat a encapçalar la llista per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2015 a Rafa Carrió. El procés de primàries que va començar el passat 3 de novembre ha finalitzat en l’assemblea de militants i simpatitzants celebrada este dimecres.
Rafa Carrió ha estat l’únic candidat a les eleccions primàries i l’assemblea l’ha ratificat com a candidat oficial. Tot i que finalment només hi ha hagut un candidat el procés de primàries ha mobilitzat els militants i simpatitzants de Compromís per Dénia, que han tingut una participació activa en tot el procés.
El camí per a les eleccions municipals de 2015 ja és un poc més curt per a Compromís per Dénia que ja ha perfilat qui serà el seu candidat. Rafa Carrió i Company (Dénia.1957) forma part de Compromís des que a la dècada dels 90 es va sumar al projecte de creació i consolidació del Bloc Nacionalista Valencià a Dénia. Tot i ser mestre (Diplomat en Magisteri per la Universitat de València) la seua vida laboral majorment ha estat vinculada a la Caixa d’Estalvis del Mediterrani. És faller del districte Centro, està vinculat a la Comissió de Festes de l’Ermita de Sant Joan i canta en una de les formacions clàssiques de la música tradicional deniera: La Rondalla Vent, Pols i Pua. És membre de la permanent de l’Associació de Veïns del Montgó. Ha desfilat per Moros i Cristians al costat dels Amiries i quan té temps passeja i gaudeix de la natura pel Montgó o recorre el terme municipal en moto junt als seus amics de la “Penya Gos Fartó”. Està casat i té dues filles.
Rafa Carrió s’ha mostrat molt il·lusionat amb el projecte i confia en que en el seu projecte i en el de tot el seu equip: “el nostre objectiu és fer fora el PP de l’Ajuntament i fer de Dénia la ciutat que es mereixen els deniers i denieres, per això treballe en Compromís, Dénia ha d’eixir d’aquesta paràlisi i hem de ser útils per a les persones”.
Des de Compromís per Dénia estan satisfets amb el procés de primàries ja que s’ha donat veu i vot a l’electorat abans dels comicis de maig. El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, s’ha mostrat satisfet amb la tria del nou candidat: “hem de continuar demostrant que som una formació oberta, participativa i democràtica. Ens importa el que pensa la gent. Estic segur que Rafa Carrió és el candidat que Dénia necessita”