El portaveu i regidor de Bloc-Compromís per Dénia, Josep Crespo, ha criticat que els pressupostos generals de l’Estat per a 2014 tornen a marginar el territori valencià. De fet, assegura que aquesta retallada en la inversió generarà més atur, més exclusió social i més pobresa.
Crespo assegura que aquestos pressupostos confirmen la marginació històrica que patim els valencians i valencianes. En concret tornen a confirmar la discriminació sistemàtica que pateixen les comarques d’Alacant, on les inversions per al pròxim any han disminuït en més de 40 milions d’euros respecte a 2013 i només es rebran 215,8 milions d’euros, tot i que esta província és la quarta de l’Estat en nombre d’habitants.
Pel que fa a Dénia, Josep Crespo, lamenta que “un any més ens quedarem esperant què passa amb el tren que hauria d’unir Dénia amb Gandia, un any més es tiraran les culpes uns als altres i al final el qui pagarà la seua deixadesa seran els ciutadans.”
Davant aquesta sicutació, Josep Crespo ha assegurat que des de Compromís tramitarem totes les esmenes necessàries a partir del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, per reivindicar les inversions pendents.