Els veïns del Barri dels Mariners de Dénia estan preocupats per l’eliminació d’una placa que permetia circular per dins dels nuclis de cases només als residents de la zona. Amb aquesta mesura, els veïns tenen por de que la grua s’emporte els seus vehicles de davant de sa casa.
Davall la senyal de “prohibit circular” hi havia fins fa unes setmanes una altra que deia: “excepte veïns”. Aquest afegit va ser retirat pels operaris de l’Ajuntament, deixant vigent la prohibició també per als veïns de la zona.
El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha criticat que ni el regidor de Seguretat Ciutadana ni el de la Policia coneixien la situació abans que ell mateix els la contara. “Per tant, qui ha llevat la placa?”, es pregunta Crespo. A més a més, el regidor critica que una vegada ho saben tampoc han fet res per solucionar la situació que tant preocupa els veïns de la barriada.
Crespo demana que s’escolten les reivindicacions dels veïns i se’ls permeta de nou entrar amb el seu vehicle per la zona que ara està prohibida.