El portaveu de Compromís a Dénia i regidor, Josep Crespo, exigeix al regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ygarza, que explique públicament què ocorre amb el servei de grua municipal i que ensenye tota la documentació que garanteix la legalitat d’aquest servei.
Des de fa mesos, el regidor de Compromís ve preguntant al mateix regidor responsable del servei de grua per les deficiències exposades al respecte. Ja que, segons s’ha denunciat, la grua no està realitzant el seu servei i s’ha extés el rumor de què l’Ajuntament ha rescindit el contracte amb l’empresa que porta aquest servei.
Davant aquesta situació, Josep Crespo, ha demanat al regidor que comparega públicament per explicar el què està passant, per què els veïns es queixen i ell mateixa nega que existisca cap problema. “Com que directament a mi m’ha dit que tot funciona correctament, li demana que faça pública la documentació que reglamenta el servei i també que assegure que realment la grua està fent el seu servei”, ha afirmat el regidor de Compromís.
Crespo també vol aclariments al respecte de l’estalvi que hauria de suposar els nous plecs de condicions de la grua i de l’escoleta que es van presentar el passat mes de març, i que suposarien per a Dénia 350.000 euros més. Compromís espera que aquest estalvi no fora a canvi de eliminar el servei de grua. I pel que fa a l’escoleta, no entén com s’han d’estalviar tants diners, si ara mateixa hi ha un deute pendent de 12.000 amb la cooperativa que s’encarregava de la gestió de l’escoleta municipal.