Amb el començament del nou curs polític, l’executiva de Compromís a Dénia ha volgut fer balanç de la gestió de l’equip de govern després dels mesos estivals. La valoració general és que els partits que governen a Dénia han portat a la ciutat a una situació de desgovern total, que les coses no han canviat gens durant mesos i que continuen arrossegant les mateixes mancances i problemes.
El regidor i portaveu de Compromís a Dénia, Josep Crespo, ha mostrat la seua preocupació pels problemes que ja s’han denunciat en diverses ocasions i que no tenen cap solució encara, com ara el fet que encara no s’haja signat el conveni amb la Generalitat per la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni o el fet que el 80% de les faroles fotovoltaiques del Montgó no funcionen i no es fa res per arreglar-les. “Són temes que ja s’han denunciat a la premsa, s’ha preguntat al ple i s’ha dit de manera personal als regidors i mai contesten res clar, et diuen que està fent-se tot bé i que tot arribarà a bon port, però el temps ens ha demostrat que no és així i que les coses s’estan fent malament o simplement no s’estan fent”, explica Crespo.
Bon exemple d’aquesta situació és que de les cinc convocatòries per a comissions informatives que s’han convocat per a hui, només una té algun punt per a tractar en l’ordre del dia, la resta són només per a cobrir expedient. “A mi m’agradaria que aprofitaren aquestes reunions per a informar el que estan fent realment i no forem l’oposició només els que ens interessàrem, però així dóna la sensació que realment no estan treballant”, ha valorat el regidor.
Així, Crespo assegura que continuarà interessant-se per tots els temes pendents de solucionar, com ho és el creuament del Carrer Joan Fuster, on mentre s’espera una solució definitiva, “almenys haurien de posar un guàrdia urbà per regular el trànsit en horari que passe el tren”, ha proposat Josep Crespo.
També Crespo ha criticat la poca consideració que tenen en les empreses locals, com per exemple amb la cooperativa que gestionava l’escoleta municipal, a qui encara li deuen la fiança.
El regidor ha parlat també de la despreocupació de l’equip de govern pel Castell, on encara no hi ha fullets informatius i continua tancat al migdia, o en el mal estat dels ciclocarrers, dels quals no es veu la pintura.
Crespo ha fet referència al poc pes que té l’Ajuntament de Dénia davant la Generalitat, que fa i desfà en el Port sense demanar opinió.