El portaveu de Compromís a Dénia i regidor, Josep Crespo, exigeix a l’equip de govern local que tinguen en compte els ciutadans a l’hora de decidir en què s’han de gastar els diners del Pla Confiança. Així mateix, demana que es reunisquen en Consell de Participació Ciutadana i l’Agenda 21 Local i que l’alcaldessa escolte la veu dels ciutadans. “Fa prop d’un any que l’Agenda 21 Local va fixar els criteris dels projectes per a desenvolupar amb estos diners, i a hores d’ara l’Ajuntament de Dénia encara no s’ha pronunciat, sembla que passen per alt el que opina la ciutadania”, ha expressat Josep Crespo.
El mes de novembre passat l’Agenda 21 Local va celebrar una reunió per consensuar els criteris que han de guiar la tria de projectes que s’han de fer amb els més de 8 milions compromesos per la Generalitat Valenciana a través del Pla Confiança. Però sembla que aquesta reunió no ha servit per a res ja que el govern municipal encara no s’ha pronunciat i tampoc sembla que vagen a fer molt de cas al que diuen els veïns de Dénia.
Per aquesta raó, Josep Crespo demana també que es convoque el Consell de Participació Ciutadana, per tal que les decisions del govern no es facen només a porta tancada.