El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, ha criticat la visita que la Consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana a Dénia i la seua reunió amb l’alcaldessa Ana Kringe i l’edil Pepa Sivera, per no concretar cap acció per a solucionar els problemes socials a Dénia. “A la Conselleria ja saben quines són les deficiències socials a Dénia, no cal fer una reunió per fer-se la foto i concretar una altra reunió; el que calen són accions que solucionen les necessitats”, ha explicat Crespo.

Segons ha pogut saber el regidor aquesta reunió només ha sigut una primera presa de contacte per a valorar quines són les deficiències en matèria social i acordar una segona reunió. Crespo lamenta que aquest equip de govern continue fent-se fotos amb els consellers i representants del govern valencià sense demanar accions concretes. “Encara estic esperant que em conten quin va ser el resultat de la visita del president Alberto Fabra a Dénia, ja que, a més d’inaugurar l’estació marítima, Kringe hauria d’haver aprofitat per exigir-li altres coses, com ara l’estació d’autobusos o la connexió viària Gandia-Dénia”, planteja el regidor.

Crespo considera que la manera d’actuar d’aquest equip de govern és un “insult a la ciutadania” ja que realment no estan treballant per les persones. L’ampliació del centre Raquel Payà o el centre de Dia de la Pedrera són només algunes de les demandes que porten molt de temps a un calaix i que la Conselleria de Benestar Social ja hauria de tindre en compte.

És una presa de pèl que ara vinga la Consellera a fer-se la foto tot i sabent que Dénia té necessitats socials sense resoldre des de fa molt de temps”, ha aclarit Crespo.