El regidor de Bloc-Compromís, Josep Crespo, torna a insistir en la importància de la campanya informativa dels carrils-bici. Fa quatre mesos que els ciclo-carrers estan pintats per tota Dénia i l’equip de govern encara no ha presentat la campanya informativa que van prometre i que completa la senyalització a la calçada. “Si no comença prompte aquesta campanya informativa, les línies s’esborraran del terra i no haurà servit per a res tota la inversió que es va fer a corre-cuita a finals de l’any passat. La intenció de l’equip de govern de convertir Dénia en una ciutat per a ciclistes era molt bona però tot preveu que el desenllaç serà més que un fracàs”, assegura Crespo.
El portaveu de Bloc-Compromís insta a l’equip de govern a que s’accelere el començament d’aquesta campanya per diversos motius: per una banda, perquè tal i com estan ara els ciclo-carrers són un perill per al trànsit, i per l’altra, perquè s’han gastat molts diners en aquest projecte que encara no està acabat i el ciutadà necessita respostes i saber què es fa amb els seus diners, ara més que mai.
CONSELL AGRARI
D’altra banda, el regidor Josep Crespo insta a l’equip de govern a que convoque el Consell Agrari tal i com va prometre en el plenari ordinari del mes de gener, ja que fa molts mesos que s’hauria d’haver convocat.