El regidor del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha explicat en roda de premsa que es sent indignat al vore l’actitud d’alguns dels membres de l’equip de govern que segon Crespo, “falten a la veritat per excusar-se de les seues declaracions i fets”.

Un dels temes principals als que Crespo ha fet menció, és sobre la suposada revisió cadastral que Vicente Chelet assegura que les associacions de veïns demanaren. I es que, sobre este tema li preguntà, a l’últim ple de l’Ajuntament, el regidor del Bloc-Compromís a la responsable de participació ciutadana, Marcela Server, i la resposta de la regidora fou que a l’acta del consell de participació constava que els veïns havien demanat la revisió cadastral. Després de consultar les actes, queda demostrat que els veïns no van fer cap petició, sinó que va ser el propi regidor d’hisenda, Vicente Chelet, que va proposar la revisió, a lo que els veïns li van respondre, “no és una revisió cadastral el que s’està demanant, sinó una autèntic retall per part de l’ajuntament”.

Crespo, ha qualificat de falta de respecte les declaracions fetes per Chelet, i li ha tornat a exigir a l’alcaldessa, Ana Kringe, “que mostre el seu rebuix a aquestes, i pose ordre entre els seus regidors, i no utilitzen la mentida com a excusa”.

Ajudes al Valencià

Altra de les preguntes de realitzades per Crespo al passat plenari, feia referència a les ajudes a la promoció del Valencià. Segons explica Crespo, en la documentació que els van passar no consta una la petició a una convocatòria per la retolació i senyalització, “una ajuda al voltant dels 30.000 euros que s’haguera pogut utilitzar per corregir les errades que hi ha a la senyalítica de Dénia”, ha explicat el regidor del Bloc-Compromís.
Crespo, ha afirmat que s’incompleixen les bases de la resta de subvencions demanades, per exemple per la falta d’un tècnic superior a l’oficina de promoció del valencià, i per la memòria d’activitats que conté informació que no és certa.