Durant el ple del consell, a Dénia el passat dijous, el vicepresident de la Generalitat Valenciana, va assegurar l’inici imminent de les obres del IES Num3. Cinc dies després d’aquest anunci, l’empresa encarregada de l’obra, Cleops, ha presentat concurs de acrededors.

Davant d’aquestos fets el regidor del Bloc-Compromís de Dénia, Josep Crespo, ha assegurat que, “Ciscar i Kringe han fet el ridícul a l’assegurar que les obres començarien en menys de dos setmanes”. I ha instat a l’alcaldessa, ha donar explicacions sobre aquest fet, ja que segons Crespo, “o no saben del que parlen, o únicament es busca la publicitat política, però en qualsevol cas es tracta d’una falta de respecte a l’Ampa de l’institut, i a la resta ciutadans”.

Crespo, ha demanat a l’equip de govern, agilitat per resoldre aquesta crisi el més prompte possible, i que siga la següent empresa que va optar a l’obra la que realitze la construcció del institut Num3. Crespo també ha tingut paraules de solidaritat i agraïment amb l’ampa per la tasca que realitzen, i recorda que l’ampa ja va demanar a l’ajuntament el canvi d’empresa quan Cleop va presentar preconcurs d’acrededors.