Després de les reiterades peticions per part Bloc-Compromís, i de la resta de partits de l’oposició, el govern de Dénia ha decidit donar un pas enrere i repensar-se el projecte de l’auditori de la Nau, que havia de ser construït amb els dines de “pla confiança” i del propi ajuntament de Dénia.
Josep Crespo, portaveu del Bloc-Compromís a l’ajuntament de Dénia, ha valorat positivament la decisió, però ha lamentat el retràs amb la que arriba aquesta, “hem hagut d’esperar 3 anys per a una reacció del partit popular, temps que han fet perdre a la societat dianense i 9 milions d’euros que encara no han revertit en l’economia del nostre poble”. Crespo també ha lamentat que fins ara, s’hagen fet oïdes sordes a les peticions del Bloc-Compromís per canviar el projecte.
A més, Crespo, li ha demanat a l’equip de govern seriositat i agilitat per la tria de nous projectes, per evitar allargar més els anys que Dénia fa que espera els dines del “pla confiança”. Per últim, Crespo, ha exigit al govern que consensue els futurs projectes, per trobar les millors oportunitats per reviscolar l’economia local.