Bloc-Compromís de Dénia ha presentat la seua alternativa al projecte de l’auditori de la Nau. Josep Crespo, ha proposat que amb els dines del plan Confiança es duga a terme el projecte dels ramals secundaris del clavegueram Les-Rotes-Montgó.
Crespo ha explicat que amb els dines de la Nau, podria dur-se a terme les obres dels ramals secundaris, i que sectoritzant el projecte serien moltes les empreses de Dénia que podrien optar a la realitzar les obres. Segons Crespo, “este és un projecte que serviria per reactivar l’economia local, donar feina a empreses locals i, òbviament, crear llocs de treball”.

A més, des del col•lectiu local es proposen que els veïns puguen decidir lliurement l’empresa per cometre la connexió de les vivendes al clavegueram, ja que les pròpies empreses de Dénia poden oferir més barat que la pròpia UTE, que s’està encarregant del ramal principal. Un total de 7 millons d’euros que també podrien recaure en les empreses locals.

Per últim, Crespo ha afirmat que en el cas de invertir els dines de la Nau en els ramals secundaris, sobrarien 4 millons d’euros que Bloc-Compromís proposa que s’utilitzen per asfaltar carrers a les Rotes i al Montgó.