El secretariat del Bloc de Dénia, encapçalat per Sebastià Garcia, va traslladar la reunió del col•lectiu a Jesús Pobre, per recollir de primera ma les inquietuds i propostes dels regidors del Bloc-Compromís de Jesús Pobre.
A la reunió, els representats de Jesús Pobre van exposar les iniciatives que s’estan preparant, i es va buscar la complicitat del col•lectiu de Dénia per dur-les a terme. Sebastià Garcia, per la seua part, els va animar a dur a terme qualsevol acció que tinga per objectiu una millora pel poble de Jesús Pobre. I els va recordar que, tant ells com el Bloc de la Xara, tenen total independència per prendre les seues decisions, encara que sempre que vullguen poden contar amb la col•laboració del col•lectiu de Dénia.
Un dels temes més importants tractats a la reunió, va ser el dels 11.000 m2 de sòl dotacionals que pertanyen a Jesús Pobre, i que estan sent utilitzats pel camp de Golf. Sebastià Aguililla, regidor del Bloc a Jesús Pobre, va explicar que ja des de la passada legislatura van estar treballant per corregir aquesta situació. Segons Aguililla, “eixos terrenys haurien de ser per l’ús del poble, i no d’una empresa privada, o en tot cas donar uns rendiments econòmics a l’ajuntament a canvi del seu us”.