El regidor del BLOC-Coalició Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, va preguntar al passat plenari què passava en la moció que l’equip de govern tenia previst presentar en el ple de febrer per modificar la Llei de Costes i que havien de refer per al de març i no va obtindre cap resposta. Crespo ha manifestat la seua preocupació per aquest tema, que considera prioritari, i del qual PP i CU no es pronuncien. Així mateix, demana que s’agilitzen els tràmits per a la concessió del manteniment de platges a una empresa per tal que es comence a treballar quan abans millor, ja que porten un retard de dos anys.

Abans del plenari de febrer, l’equip de govern va anunciar que presentaria una moció en la qual es demanava la modificació de la Llei de Costes, després de les crítiques del BLOC-Compromís, PP i CU van anunciar que la passarien a un tècnic de medi ambient per a que fes un informe i després buscar un consens amb els portaveus de cada grup polític.

Josep Crespo critica que ja ha passat també el mes de març i que no s’han tornat a pronunciar, i tampoc han fet res al respecte. El regidor considera que aquella moció era massa permissiva amb l’atac al nostre litoral i per això, creu en l’aposta per una protecció del medi ambient i per una conservació de la natura. “Aquest és un tema prioritari i cal explotar aquest valor de cara a fer una Dénia amb una major qualitat de vida i un focus d’atracció del turisme de qualitat”, ha declarat Crespo. Des del BLOC-Compromís es fa una crida a l’equip de govern a tractar aquest tema quan abans millor per tal de defensar tant el medi ambient com els propietaris afectats per aquestes lleis del litoral.

Manteniment platges

Pel que fa a la gestió i manteniment de les platges, Josep Crespo ha demanat que s’agilitzen els tràmits per a una concessió el més prompte millor. Cal que una empresa es pose a treballar ja en les nostres platges, ja que portem un retard de vora dos anys.