Davant les noticies aparegudes sobre la reunió de l’alcaldessa de Dénia i la regidora Pepa Font amb Vicente Domine, en el que es van tractar temes relacionats amb l’àrea de rehabilitació Integral (ARI) de Les Roques, Bloc-Compromís de Dénia demana que s’explique el contingut de la reunió i la situació real en la que es troba el projecte.

Enric Vengut, membre de l’actual executiva local dels valencianistes, assegura que “aquesta visita és una més de les anades i vingudes dels càrrecs de Conselleria que no solucionen res i únicament serveixen per aparentar un cert interés envers a l’ARI de les Roques”. Vengut recorda la visita de la directora general de Vivienda y Proyectos Urbanos, Mª Jesús Rodríguez, al 2011, o la presentació de l’estratègia territorial de la comunitat per Juan Cotino on tornava a posar-se com exemple l’Ari de Les Roques.

A més, Vengut, afirma que la visita del director d’obres públiques, Vicente Domine, es podia haver haver aprofitat per convidar els representats de l’Associació de Veïns del barri, per exposar-los la situació en la que es troben els projectes de l’àrea de rehabilitació.

Per la seua part, el portaveu del Bloc-Compromís a l’ajuntament de Dénia, Josep Crespo, afirma que l’equip de govern no està demostrant cap interès sobre aquesta actuació i funciona a colps de titulars als mitjans de comunicació. Crespo lamenta que després d’interessar-se sobre l’ARI a l’últim plenari, l’equip de govern fora incapaç de explicar que este era un dels temes a tractar amb obres públiques. “O se’ns està ocultant informació, o bé l’equip de govern va improvisant sobre l’ARI, i qualsevol de les dos coses perjudiquen greument a l’execució del projecte”, afirmà Crespo.