El regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, responsabilitza directament l’equip de govern del tancament de les empreses xicotetes de la ciutat, ja que el consistori arrossega factures pendents des de 2008 i això podria ser la causa dels vora 5.000 desocupats que té Dénia en l’actualitat.

Esta setmana el regidor d’Hisenda, Vicente Chelet, ha fet públic el llistat de factures que el seu equip de govern té pendents per a pagar i que ascendeix a un total de 13’2 miliions d’euros. El que més sorprén és que el mateix edil explica que la Generalitat Valenciana i el Govern de l’estat tenen un deute de quasi cinc milions amb aquesta administració, i que podrien no cobrar-se.

Davant aquestes declaracions, el regidor Josep Crespo es pregunta si allò que no esperen cobrar és allò previst per a l’edifici de la Nau. I és que, com s’ha recalcat en diverses ocasions, “si en compte de fer grans projectes amb grans inversions, s’hagueren fet obres més xicotetes, ara es tindrien més diners i s’haurien creat més llocs de treball”.

Josep Crespo acusa l’equip de govern d’incomplir les seues promeses electorals, ja que durant la campanya es van cansar de dir que els proveïdors serien els primers en cobrar i ara s’ha demostrat que no ha sigut així, de fet, segons demostren les factures aportades, durant tot l’any passat no es va pagar res.

L’edil nacionalista es lamenta de què aquest equip de govern demane un sacrifici molt gran als ciutadans, com ho ha demostrat amb la pujada d’impostos i d’altres taxes, però ells no fan el mateix, continuen donant la culpa als altres i no assumeixen les seues errades, ja que, d’haver pagat a temps els proveïdors, probablement, Dénia no hauria arribat a aquesta situació.