L’equip de govern vol desprotegir el nostre litoral

El regidor del BLOC-Coalició Compromís a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, s’ha posicionat totalment en contra de la moció que presentarà al plenari de febrer l’equip de govern i en la qual es demana una modificació de la Llei de Costes. Josep Crespo considera que aquesta moció vol ser permissiva amb l’atac al nostre litoral i per això aposta per una major protecció del medi ambient i per una conservació de la natura, com a valor a explotar de cara a fer una Dénia amb una major qualitat de vida i un focus d’atracció del turisme de qualitat.

La moció que han presentat PP i CU ataca directament la Llei de Costes de 1988, criticant la utilització de temes geogràfics. El que demanen és que la platja es delimite posant una distància, i això, segons Josep Crespo “és impossible i és ridícul, hi ha moltes tipologies de platges i les platges estan vives. El que volen és poder fer i desfer en les nostres platges a la seua manera i per això critica que ara s’estiga aplicant aquesta llei i que a més siga retroactiva”.

El BLOC no dóna suport a aquestes polítiques especulatives que avancen en la situació de degradació mediambiental del nostre litoral. Tal i com ha explicat Josep Crespo, el BLOC-Compromís considera imprescindible defensar el medi ambient i les nostres costes perquè això el que finalment ens dóna és una major qualitat de vida, un major atractiu per a Dénia i més Dénia. “L’equip de govern va en una direcció equivocada, s’hauria de potenciar el nostre medi ambient i la nostra natura, perquè és un valor que té la nostra ciutat i ens ajudarà a tindre un millor turisme”.

PRESSUPOSTOS

D’altra banda, Josep Crespo ha criticat que els pressupostos no vagen en l’ordre del dia del ple ordinari de febrer i que encara no s’haja informat a l’oposició ni de quan es presentaran ni del contingut dels mateixos. Així mateix, el regidor del BLOC ha expressat que “esperem que aquesta tardança siga ocasionada perquè es tindrà en compte la nostra proposta d’aprofitar l’ICO que facilita al govern i que a més es rectificarà la doble pujada de l’IBI, tal i com han demanat els veïns”.

SUPORT AL DR. PARICIO

Després que la moció presentada pel BLOC en suport al pediatra Dr. Paricio fora aprovada per unanimitat en la comissió informativa, el regidor del BLOC, Josep Crespo, ha criticat que cap dels regidors de l’equip de govern assistIren a la concentració que va tindre lloc el passat diumenge a l’Hospital Marina Salut en suport a aquest metge. “L’alcaldessa hauria de fer alguna cosa, donar la cara i solucionar aquest problema, i no només votar a favor d’una moció”, ha criticat Crespo.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *