Per a què serveix el Consell de Participació?

Chelet no ha donat cap dada nova sobre el projecte de la Nau.

Després d’assistir al Consell de Participació celebrat ahir dimarts, 24 de gener, el regidor del BLOC, Josep Crespo, ha lamentat que l’equip de govern done molt poca informació als representants de les diferents associacions de veïns que hi assisteixen a cada Consell. El BLOC opina que la informació que allà es dóna no és nova i que no aporta res als veïns, i per tant, li lleva tot el sentit a la celebració d’aquestes reunions.

Com a exemple, el regidor del BLOC ha nomenat el tema de la Nau, ja que en resposta a la demanda dels veïns el regidor Vicente Chelet no va aportar cap informació novedosa. Crespo explica que va dir tot el que ja coneixíem des de fa més d’un any, és a dir, que es reduirà l’aforament o que s’abaixaria l’alçada de l’edifici per tal de disminuir el pressupost. “Chelet ho va explicar com si fora una primícia i des de ja fa molt de temps sabem que per molt que es reduïsca el pressupost, la Generalitat Valenciana no té els quasi nou milions d’euros que ha d’invertir en la Nau, com sempre el PP amaga quina és la veritat”, explica el regidor Crespo.

Pel que fa al projecte del pas a nivell de la Faroleta, els veïns pertinents van demanar informació i el regidor Vicente Chelet va contestar que no hi havia cap novetat. El regidor del BLOC, Josep Crespo, opina que aquesta és una inversió necessària per a Dénia, de fet, Compromís ja va presentar una esmena als pressupostos de la Generalitat per a demanar una partida per a que aquesta obra imprescindible i el PP la va rebutjar. El BLOC creu que s’hauria d’actuar quan abans millor en aquesta zona ja que s’acabaria amb gran part del caos circulatori de la ciutat.

En el tema del clavegueram de les Rotes, Crespo critica que s’amague una informació tan necessària per al ciutadà, ja que el pressupost de l’obra s’ha reduït quasi en 3 milions d’euros i d’això, l’equip de govern no se n’ha fet massa ressò. “Sí que van anar a fer-se la foto, però després no han anunciat la reducció en un pressupost que pot afectar la qualitat d’una obra tan important i necessària com aquesta”, declara el regidor.

El regidor del BLOC se n’ha fet ressò també de la demanda dels veïns de les Roques que volen que es declare el carrer Loreto Zona Acústicament Saturada. Crespo opina que aquesta és una petició lògica i espera que es faça quan abans millor ja que en aquest carrer s’ha deixat fer en perjuí de la qualitat de vida dels veïns de les Roques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *