El BLOC-Compromís de Dénia ha presentat una moció per tal que la Conselleria de Sanitat recupere les places del Doctor José Maria Paricio i d’altres professionals a la Sanitat pública a Dénia amb els qui existia un compromís per mantindre. Les polítiques desenvolupades per la gestió privada de “Marina Salud” en l’Hospital de Dénia estan obligant a molts dels grans professionals que treballaven en l’àmbit sanitari públic de la Marina Alta a traslladar-se a altres hospitals. Amb la consegüent pèrdua de capital humà i professional per als habitants de la Marina.

 

El Dr. Jose Mª Paricio és un pediatre que duu anys treballant per i per a la lactància materna. És, sens dubte, un dels grans professionals que té aquest país i amb un clar reconeixement i prestigi a nivell mundial. Un home valent, científic, humà i respectuós que a dia d’avui treballa en l’Hospital ‘Marina Salut’ de Denia. Aquest professional estava prestant els seus serveis en l’Hospital de Dénia a través d’una excedència en el seu lloc de treball després d’haver obtingut el compromís de qui a dia de hui és Conseller de Sanitat, Luis Rosado, que es mantindrien les places d’ell i les d’altres professionals del servei de salut, que passaven a treballar per a “Marina Salud”.

Exhaurits els terminis de la seua excedència, el Dr. Paricio i altres professionals, s’han trobat en que la Conselleria, incomplint el seu compromís, ha amortitzat les seues places. Per si fóra poc, ara, des de la direcció de “Marina Salud”, se li comunica al Dr. Paricio que pensa prescindir dels seus servei, posant en perill la continuïtat en la Marina Alta d’un dels millors professionals de la pediatria en l’Estat Espanyol. Tot això després de més de trenta anys desenvolupant de manera exemplar el seu treball en aquesta zona i sent tot un referent per a pares, mares i professionals d’altres indrets del món.

Per això el BLOC de Dénia, demana a l’Ajuntament que inste a la Conselleria de Sanitat que recupere les places del Doctor José Maria Paricio i d’altres professionals de la Sanitat pública a Dénia amb els qui existia un compromís per a mantindre. I que s’inste al Sr. Conseller de Sanitat que faça les gestions oportunes per tal de garantir la seua continuïtat en les mateixes condicions, en l’Hospital de Dénia.