Compromís es reunirà demà davant l’Ajuntament per reivindicar al govern central un #TracteJust en els PGE

Demà dimarts, 25 d’abril, regidors i regidores i membres del col·lectiu de Compromís per Dénia es concentraran davant l’Ajuntament a les 12 hores per reivindicar un tracte i un finançament just en el nostre Dia de les Llibertats Nacionals, sumant-se així a les diverses concentracions programades demà a tots els ajuntaments i a les Corts Valencianes. L’objectiu és omplir les xarxes de tot el país exigint el que ens correspon.

Els PGE 2017 són un contundent insult al poble valencià: 5 milions de persones són marginats pel govern de Rajoy i pel #PPAntiValencià. Rajoy ha d’escoltar la proposta de diàleg i posar en marxa les inversions que els valencians i valencianes necessitem. En el dia de les Llibertats Nacionals mostrem que ja estem farts de pagar i callar.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *