La Regidoria de Comerç, a través de CREAMA, i en col·laboració amb Radio Dénia SER llança una nova campanya per tal d’incentivar les compres durant el mes de febrer. Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Eva Ronda,“All you need is dos” té com a objectiu “potenciar el nostre teixit comercial i fidelitzar als clientes”.

Cada client que realitze dues compres per import superior a 20 euros cadascuna en dos establiments diferents del total dels adherits a la campanya, entrarà en el sorteig d’un premi únic consistent en dos vals de compra de 100 euros cadascun.

Per a participar en el sorteig, el comprador haurà d’emplenar i dipositar una targeta en l’urna o caixa que trobarà en els comerços participants. El sorteig es realitzarà el 10 de març i el client que resulte premiat haurà de presentar, en el moment d’arreplegar el seu premi, els dos tiquets de les compres superiors a 20 euros que haja realitzat en dos comerços de Dénia entre el 6 i el 28 de febrer de 2017. No s’acceptaran tiquets de supermercats, gasolineres, farmàcies ni estancs.

Els dos vals de 100 euros de compra que rebrà el guanyador del sorteig es podran canviar en cadascun dels comerços que van emetre els tiquets presentats per la persona premiada. Els vals caducaran el 31 de maig de 2017.