Compromís dóna suport als veïns en les queixes per l’elevada pressió fiscal de Dénia

josep 2103El regidor de Bloc-Compromís a Dénia, Josep Crespo, ha volgut mostrar la seua solidaritat amb la Federació d’Associacions de Veïns de Dénia després que aquestos hagen manifestat estar farts de la pressió fiscal a què els sotmet l’Ajuntament. Compromís ha denunciat ja en reiterades ocasions que la taxa de clavegueram, el fem i l’IBI són mesures excessives que ofeguen els veïns i que són la conseqüència d’una mala gestió per part de l’equip de govern.
Els veïns estan en el seu dret de sentir-se “maltractats” per tanta pressió fiscal i Josep Crespo assegura que “l’increment dels impostos no és la solució als problemes econòmics de l’Ajuntament” i continua incidint en la falta de previsió del govern en matèria econòmica.
Compromís responsabilitza PP i CU de la mala situació econòmica que passa l’Ajuntament, lamentant que la seua mala gestió l’hagen de pagar els ciutadans de Dénia amb la pujada d’impostos. Crespo ja va proposar en el seu moment que en compte de pujar els impostos s’haurien de reduir les despeses i va criticar que els regidors de l’equip de govern es pujaren el seu sou només començar la legislatura. Josep Crespo responsabilitza l’actual equip de govern d’aquesta situació i lamenta que ara per ara no es puguen concertar més préstecs perquè l’Ajuntament ha arribat a un límit de desequilibri financer.
El regidor de Compromís lamenta que el regidor d’Hisenda haja eixit al pas de les crítiques dels veïns dient que amb el que es recapta dels impostos es poden destinar partides a Serveis Socials. “No sé com s’atreveix a dir açò quan ell mateix va reduir la partida destinada a Serveis Socials en els últims pressupostos i a més, destina a altres fins els diners destinats a la mateixa”, explica Crespo.
Compromís proposa una vegada més que el camí que ha de triar l’equip de govern és el del diàleg i el consens, ja que, de nou, han demostrat que caminen en solitari sense comptar amb l’opinió de la ciutadania ni dels partits de l’oposició. Fins ara, l’únic que han fet és fer una clavada de pota darrere d’una altra.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *