El portaveu del Bloc-Compromís i regidor a l’Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, considera que la promesa de l’equip de govern i de la Conselleria d’Educació d’habilitar una unitat destinada a Educació Especial en un dels instituts de secundària de Dénia és una “presa de pèl” de cara als ciutadans. El regidor creu que el que necessita la ciutat és que l’ampliació del col•legi Raquel Payà i no una unitat de suport en un altre centre. “Crec que això és intentar reparar allò que ja fa anys que havia d’estar solucionat, s’omplin la boca de promeses que no porten a terme, i a més a més, dubte que aquesta la complisquen també”, explica Crespo.
Compromís afirma que el Centre d’Educació Especial Raquel Payà necessita una ampliació i no que un altre centre assumisca una aula de suport. “Esperem que aquesta promesa en compte de ser una solució provisional no es convertisca en la solució definitiva per a paralitzar les obres d’ampliació del centre”, afirma el regidor de Bloc-Compromís.
I afegeix Crespo que l’alcaldessa de Dénia i la regidora d’Educació haurien de fer més força davant la Conselleria per tal que s’amplie aquest centre el més prompte millor. “Que el recurs per a demanar més docents als centres que vam demanar fa unes setmanes no quede en un gest únic”, exigeix el regidor Josep Crespo.