Compromís celebra l’acte propi del 9 d’Octubre a la plaça Jaume I amb parlaments de Gerard Fullana i Eva Ronda

Compromís per Dénia celebra un any més el tradicional acte propi del 9 d’Octubre, Dia Nacional dels Valencians i valencianes.  Serà el pròxim dimarts, a les 12.30 hores en la plaça Jaume I.

L’acte estarà conduït pel secretari local del col·lectiu, Vicent Català, i comptarà amb els parlaments del portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, i de la regidora en l’Ajuntament de Dénia, Eva Ronda. Tots dos realitzaran un repàs de la política municipal i nacional, i reivindicaran el valencianisme en aquest dia històric. A continuació, s’interpretarà la Muixeranga amb dolçaina i tabalet mentre es realitza l’ofrena de flors al monument de Jaume I.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *