Vicent Crespo pren possessió com a regidor d’Esports en l’Ajuntament de Dénia

Vicent Crespo i Femenia ha pres possessió com a regidor de l’Ajuntament de Dénia en el ple extraordinari celebrat este matí, entrant a formar part de l’equip de govern municipal i assumint les competències de la Regidoria d’Esports.

 Crespo, ocupava el número 5 de la candidatura de Compromís per Dénia, i subsitueix a Marian Tamarit, anterior regidora d’Esports i Normalització Lingüística, la qual ha renunciat al càrrec per motius professionals.

Tècnic del sector de la construcció, ha estat gerent durant 40 anys d’una xicoteta constructora a Dénia. Ja jubilat, presideix el Club de Pilota Valenciana de Dénia, la rondalla Vent, Pols i Pua i de l’Associació Ermita de Sant Joan. Home proper, honest, empàtic i molt compromés des de sempre en les causes culturals, socials i esportives de la nostra ciutat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *