Nova edició del Mostracarrer per potenciar el comerç

Art i comerç tornen a donar-se la mà en una nova edició del Mostracarrer, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Comerç amb l’objectiu de generar un circuit amb un atractiu afegit al fet d’anar de compres.

Del 15 al 30 de juny, nou comerços dels barris del Saladar i París Pedrera exhibiran intervencions plàstiques als aparadors realitzades per nou artistes, majoritàriament pertanyents a l’Escola de Plàstica Experimental A.Vives del departament de Cultura de Gata. Les botigues són, concretament: Espai Visual (Patricio Ferrándiz, 13), Dulce Bebé (Sagunto, 7); DNA Ink (Patricio Ferrándiz, 2); Irepair (Sagunto, 9); Fabricatorio (passeig del Saladar, 62); Lilian Segre (plaça de Jaume I, 1); Ébano (passeig del Saladar, 27); Viste 10 (passeig del Saladar 18) i Complements (Patricio Ferrándiz, 33).

Amb aquesta activitats es pretén generar una ruta vinculada a l’art que done a conéixer el comerç de la zona, “descentralitzant les compres” segons ha explicat Eva Ronda, regidora de l’àrea.

Per a millorar la visibilitat dels comerços, enguany se’ls ha convidat a que traguen els seus productes al carrer el dijous 15, a partir de les 17 hores, i a que participen en el concurs “Mostracarrer Pop Up Store”, que premiarà al comerç que realitze la millor exposició de mercaderies al carrer.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *