El passat 17 d’agost, l’Ajuntament de Dénia va realitzar l’abonament de 81.261,74 euros corresponents a la segona fase del programa Xarxa de Llibres. Un total d’1.045 famílies han rebut la segona part de l’ajuda per a Educació Primària, Secundària, Especial i Formació Professional Bàsica de centres públics i concertats. Les persones que han retornat els llibres en bon estat han percebut el pagament que, de mitjana, ronda els 77 euros per família.

El programa Xarxa Llibres té com a objectiu crear un banc de llibres per a garantir la gratuïtat dels mateixos, així com involucrar a la comunitat educativa en el bon ús del material escolar. Durant la segona fase, l’Ajuntament ha sigut l’encarregat d’abonar la quantitat restant fins a completar l’import de les factures presentades durant la primera etapa, podent arribar a un màxim de 200 euros per família.

El regidor d’Educació, Rafa Carrió, s’ha mostrat satisfet amb el programa, destacant que, amb aquest abonament, “hem complit el compromís de govern de garantir la gratuïtat dels llibres de text i hem promogut la creació d’un banc de llibres”. A L’edil espera que durant els pròxims anys el programa vaja millorant en la seua gestió i seguisca comptant amb la col·laboració de la comunitat educativa.